Witam. Myślę nad kupnem HONDA Prelude V 2.0 lub Hyundai Coupe 2.0. Rozważę też inne propozycje od was aut typu coupe. Mój budżet to 10tyś. Mam kilka pytań odnośnie tych dwóch pojazdów. Który z nich będzie tańszy w utrzymaniu? Jak wygląda awaryjność? Cena i dostępność części? Wpadły mi w oko te dwa ogłoszenia: [link do Tablica wygasł] oraz [link do Tablica wygasł]
sony789 napisał(a):Myślę że Hyundai'a będzie łatwiej znaleźć w dobrym stanie.
Pewnie masz rację, ale Prelude wygląda o wiele lepiej i ma lepszy silnik. Nie jestem tylko pewien co do słuszności lpg ( z punktu widzenia eksploatacji, nie że w sportowym to wiocha itp ) w tym silniku.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Ograniczenie prędkości na niemieckich autostradach Niemcy nasi bliscy sąsiedzi za zachodnią granicą rozważają wprowadzenie ograniczenia prędkości na wszystkich autostradach. Do tej pory jeżeli znaki nie mówiły inaczej takie ograniczenie nie obowiązywało. Tu jednak ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.