Kupię samochód zarejestrowany na b1

24 Lut 2014, 22:47

Witam . Mam 16 lat i prawo jazdy kat b1 . Przyszedł czas na kupno auta ale nie znalazłem nic co mnie interesuje.. Kupię :
-volkswagen lupo,
-seat arosa,
-fiat seicento.
Osoby które posiadają jedno z takich aut zarejestrowanych na b1 (chodzi mi tylko o wagę 550kg) proszę o kontakt.
Cena do 6.000 zł ... Wiem że przepisy się pozmieniał itp itd ... Proszę tylko o podsyłanie linków lub o kontakt .. Nie chce dyskutować na temat przepisów ponieważ zazwyczaj wychodzi z tego konflikt a ja chce tylko kupić auto którym będę jeździć i bd zadowolony :) Z góry dziękuje i pozdrawiam :)
kamyk356
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 01 1998
Auto: Nie mam
0

24 Lut 2014, 23:00

Kolego przeginasz.. Jeden Twój temat już jest w koszu. Jeszcze jeden i wyciągnę konsekwencje.
Nie możesz jeździć mając prawo jazdy B1 normalnym samochodem
ZAMYKAM
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
0

24 Lut 2014, 23:29

Przepisy sie pozmieniały ale widać niewiesz jak,teraz B1 to tylko i wyłącznie pojazdy czterokołowe typu quad a nie żadne auto :!:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

ŠKODA Š978 (Typ 978), 1956 rok
    Decyzją Ministerstwa Przemysłu Czechosłowacji z roku 1955 czechosłowaccy konstruktorzy otrzymali zadanie stworzenia całkowicie nowego samochodu dla "szerokich mas pracujących". W tym czasie wdrażano produkcję modelu 440 (Spartak), ...