Witam. Przymierzam się do zakupu hatchbacka który będzie służył do codziennej jazdy ( praca, zakupu, miasto ) ogólnie auto będzie pokonywało dziennie nie więcej jak 5km weekendowo sporadycznie może 10-15km. I stąd też pomysł padł na hot hatcha. Budżet jaki chce przeznaczyć na sam zakup auta to ok 15 tyś zł. Wśród aut które zwróciły moją uwagę jest: - Suzuki Swift Sport - Peugeot 207 RC - Citroen C2 Vts - Ford Fiesta St150 - VW Polo Gti - Mini Cooper S A po drugiej stronie barykady są dwa auta przeciwstawne które mam gdzieś w obserwowanych Impreza 2.0 160km i Celica ( okular ). Co koledzy by z tego wybrali mając na uwadze że do jazdy w trasy mam E65 750i? Może jakieś własne typy macie?
207 RC nie ma za ciekawego silnika, lepiej popatrz na 206 RC ale 15k moze byc mało. Mini Cooper S najn. Polo gti fiesta st za 15k? No nie wiem ,poza tym polo gti też najn.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Mario19941111 napisał(a):Impreza 2.0 160km i Celica ( okular )
Impreza w tej opcji nie jest hot Celina 3sge raczej budżet średni. Do tego leciwe auto więc po młodych gniewnych może być kiepsko. Bardziej temat już kolekcjonerski.
Przemyśl colta czt.
Kao napisał(a):lepiej popatrz na 206 RC ale 15k moze byc mało
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Czy zawsze trzeba kupować nowy akumulator? Zimny, mroźny poranek. Twój samochód pokryty lodem po minusowej temperaturze w nocy. Wsiadasz, chcesz jak najszybciej go odpalić i rozgrzać. Po przekręceniu kluczyka w stacyjce silnik jednak ani drgnie. Akumulator ...
Nie ten budżet na wersję 150km, sam szukałem i wszystkie poniżej 20k to zaniedbane złomy. Wersję 120km do 15k też będzie ciężko znaleźć ale jak juz bym szukał to w pakiecie sport lepiej wygląda.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.