Autor tematu pogubił się i zniknął
![Szczęśliwy :D]()
... tyle teorii przy jednym aucie a to kup po 5latach w PL a to z dopiską bezwypadek a to pół roku w pl był mało czasu zarejestrowany a to ze Szwajcarii ...
Dobrze że ja takimi głupotami się nie interesuje i może dzięki temu jeżdżę długo i szczęśliwie często autami które są podobno nie do zdobycia...
No ale nic szukajmy dalej...
Raziel11 napisał(a):Co Cie tym razem bawi w moich wpisach? to ze nie polecam zakupu TSI z 200> przebiegu z niemiec?
Nic mnie nie bawi i nawet Twoja propozycja wydaje się o tyle sensowna że przy autach o zabarwieniu zabawowym nie patrzyłbym na cenę tylko na stan techniczny. Bo kupując ten segment aut trzeba mieć świadomość że wydanie 5k może być szybkie i nie musi oznaczać wielkich napraw.
Tak więc autorze tematu...
Olej te dywagacje Janusza śledczego bierz to co jest w najlepszym stanie, omijaj ogłoszenie gdzie masz niską cenę i zestaw głupot w opisie dla Janusza czyli 100% bezwypadek, zaproszenie z miernikiem, serwis, gwarancja i zdjęcia jak z moto plejboja
Jeżeli interesuje Cię coś ze Szwajcarii to mogę ewentualnie Ci skrobnąć krótki opis aut z tamtych okolic (szwajcarski
![Szczęśliwy :D]()
Radom bym ominął chyba że przy okazji będziesz w pobliżu).