Łokoj napisał(a):Łokoj
widzę że zbierasz niusy ze wszystkich stron w necie...
![Szczęśliwy :D]()
ogólnie masz troszku racji chociaż z pewnymi sprawami bym polemizował...
A właścicielowi tematu
proponowałbym przejechanie się swoimi wybrankami... bo stwierdzanie na 100% że coś jest ok. a coś nie ok. jest dosyć ryzykowne.
łokoj walisz tymi cyferkami ale nie zapominaj że one nie mają nic wspólnego z frajdą jazdy... do tego te imponujące czasy do 100km/h są w większości przypadków mylące. Fakt że już 100-200 daje jakiś pogląd ale też nie zapominaj ze liczą się warunki zrobienia pomiaru oraz tego czego chcemy...
Więc znam ludzi mających auta rozpędzające się 100-200 w 4s a potem spowalnianie ich bo nie szło na ulicy normalnie jechać...
Ale nie martw się też kiedyś mnie to podniecało a teraz po wielu ustawkach i sprawdzeniu jak coś jedzie w realu vs tabelki vs internet zmieniło moje poglądy o 180'. Ja zawsze daje w takim przypadku zagadkę powiedz mi jeżeli auto mając 4s do 100k/h będzie zmiażdżone do 100km/h przez mocowo podobne autko to czy oznacz to że ten szybszy ma 2sec do 100km/h??? Nie wydaje mi się
dzida sorki za to co napiszę...
![OK :ok:]()
jeżeli autor akceptuje automat to golf R nie jest głupią propozycją... ogólnie auto sterylne w doznaniach czyli kierowca jest ograniczony do wciskania hebla i gazu... co do usterkowości to musiałbym zapytać mojego guru od modów tych aut.
p.s.
Miałem okazję testować (porównywać) rs3 2015r i powiem szczerze szybkie auto ale automat zabijał ducha jazdy do tego stopnia że nawet zbytnio nie było chętnych do jeżdżenia nim. Automat + pseudo procedura startu dawała żenujący efekt i gdyby nie dsg które przy wyższych prędkościach pomagało zostawić manualną konkurencję w tyle to byłoby szaro. Jeżeli ta golf Rka ma takie 4s do 100km/h jak ten rs3 to wieje nudą no ale szybką nudą
![OK :ok:]()
.
Więc
łokoj jak chcesz doznań które odwrócą Twoje poglądy musisz się przejechać męskim awd