Mam dziwny problem z licznikiem prędkości. Otóż gdy silnik jest zimny pod czas jazdy licznik totalnie wariuje np. jadę 40 km/h przyspieszam i nagle z 50 km/h pokazuje mi aż 120 i im szybciej tym więcej przekłamuje... Słuchać takie grzechotanie od zegarów. Objaw występuje do momentu rozgrzania się silnika i dotyczy tylko prędkościomierza.
Próbowałem wszystkiego... Odkręcałem linkę pod maską i tam jest OK. Wykręcałem zegary i linka dobrze jest wetknięta w zegary. Warto dodać że w sierpniu linka mi pękła i wstawiłem nową oryginalną ze sklepu.
marcin5644 napisał(a):Słuchać takie grzechotanie od zegarów
Typowy objaw zacierania się linki.
marcin5644 napisał(a): Warto dodać że w sierpniu linka mi pękła i wstawiłem nową oryginalną ze sklepu.
To nic nie zmienia jeśli w środku pancerza linka była za słabo nasmarowana to w końcu musi trzeć - wymontuj całą linke i wlej w nią troche oleju - nie jest to proste ale do zrobienia.
Renowacja, naprawa podsufitki w samochodzie - instrukcja Naprawa podsufitki w samochodzie wymaga od nas trochę pracy i myślę że większość osób wiedząc jak to zrobić poradziła by sobie z takim problemem. Opiszę jak naprawić podsufitkę od której zaczyna odpadać materiał ...
Wnętrze: sportowa atmosfera z innowacyjnymi detalami - BMW X2 Połączenie elementów wyposażenia charakterystycznych dla M z innowacyjnymi detalami sprawia, że wnętrze BMW X2 Edition GoldPlay jest równie sportowe, co ekskluzywne. Kierownica skórzana M z przyciskami ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.