Jestem posiadaczem FIATa Coupe ale 2.0 20V Turbo
A więc tak... Sam patrzyłem za Hyundaiem ale jednak wybrałem FIATA... 2.0 16V wydaję się być dość dobrym rozwiązaniem a za 14 koła spokojnie kupisz zdrową 16-stke 140KM spokojnie da się pojeździć i wcale nie spala dużych ilości... Powyżej 4 tyś wydobywa z siebie ładny dźwięk
![Mr. Green :mrgreen:]()
Awaryjność FC jest znikoma... Możesz wybrać też 1.8 16V tylko 10 kunia mniej a będzie oszczędniejszy....
1.8 16V to najmniej awaryjny silnik przynajmniej w FC
Ogólnie FC super samochodzik... Jeżeli miałbym 30 tyś to bez wątpienia kupiłbym jeszcze raz 20VT ten samochód to poezja... Więc ja polecam FIATA
Hyundai Coupe świetny samochód idelany dla osób które nie chcą kolejnego padlego GOLFA czy BMW ( NIE BĘDĄ MÓWILI PATRZ MAMO JEDZIE WIEŚNIAK W BMW)
Spalanie takie jak w FC
![Very Happy :grin:]()
Piękny dźwięk silnika, Dobre wykończenia,.
silnik mitsubishi, zawiesznie ponoć robione przy pomocy porsche... Skrzynia jest dobra, wyciszenie również, bagażnik w miare spory jak na Coupe 300L tak ja w FC...
Wrażliwy punkt na korozje to nadkola ale jak będziesz dbał to nie będzie problemu. Auto całe w ocynku więc spruchniałe GOLFY w których rośnie już mech mogą się schować...
Ogólnie super autko bardzo ładne, wytrzymałe godne polecenia
![Smile :smile:]()