Hyundai coupe

26 Lip 2009, 16:37

Mam hyundaia coupe 2.0 z 1997r. z gazem mam problem przy ruszaniu na gazie przydusza go i dopiero jedzie i na postoju tez ja sie przygazuje to go przydlawia i dopiero wchodzi w obroty.moze mi ktos cos doradzic bo ci mechanicy w tych czasach to sa... sami wiecie!!
futro84
Nowicjusz

Miejscowość: tychy

27 Lip 2009, 10:08

a moze filterek od gazu juz zapchany jest dawno go zmieniales i pewnie tankujesz najtanszy gaz z firmy ''krzak'' to znaczy prywatnych a nie na stacjach paliw
kamilszczak01

02 Sie 2009, 15:32

No i sprawdż przewody zapłonowe,które mają to do siebie,że jak są zjechane to dają w kość w pewnym zakresie obrotów ale zacznij od filtra,wymieniaj filtr gazu co 10 kkm ,ja po tym kilometrażu zawsze zauważam spadek osiągów oraz zwiększony pobór LPG.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

02 Sie 2009, 19:34

Na początek napisz więcej informacji o tej instalacji
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Co wpływa na wygląd zewnętrzny samochodu?
    Stylistykę samochodu kreują nie tylko względy estetyczne, ale i cała długa lista czynników wpływających na nasz portfel i bezpieczeństwo. Popularność samochodu w bardzo dużej mierze zależy od jego wyglądu. Stylistyka ...