Hyundai i Civic do oceny

22 Lip 2017, 16:07

Witam.Mam 2 ogłoszenia do oceny.Decyzja zapadnie dzisiaj po który w poniedziałek jedziemy.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Auto po gradobiciu.Są papiery na naprawe i napisane jaka szkoda.Naprawiane było w ASO Hyundai'a na Woli.Nie dopytałem tylko jaka naprawa czy wymiana czy malowanie,ale elementy które uległy uszkodzeniu to dach i maska.Serwisowany również tam.Sprzedający mieszka obok Radomia więc trochę mnie to odstrasza,bo może ma znajomych w ASO i po prostu naprawili i teraz sprzedają.Nie jest on właścicielem auta.Mówił że prawnie właściciel jest jeden a on tak jakby auto dzierżawił,ale mówił że ciężko to wytłumaczyć.Pytałem czy jest dealerem.Odpowiedział że to za dużo powiedziane i prowadzi mały komis.Dało mi to do myślenia.Tacie bardzo spodobał się ten samochód.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] .W aucie wymieniony katalizator na kwotę 3000zł w ASO.2 komplety opon.Letnie lub zimowe nowe a któreś 1 czy 2 sezony mają więc jak nowe.Auto w rozliczeniu oddane tak jak Hyundai.
Igorr
Początkujący

Auto: Nie mam

22 Lip 2017, 17:46

Ixa bym odpuscil że względu na te kręcenie sprzedającego. Gość kupuje auto i co potem??? Pojezdzil sobie np rok i potem dał komuś żeby sobie uzytkowal????? W dodatku dla handlarza???? Śmierdząca sprawa
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

22 Lip 2017, 18:20

Powiedział że ma go 2 tygodnie.
Igorr
Początkujący

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Bezpieczniej w czystym samochodzie
    Świeżo umyty samochód nie tylko lepiej się prezentuje – czyste szyby, lusterka i światła to warunek bezpiecznej jazdy. Kierowca powinien zadbać o to zwłaszcza przed wyjazdem w dłuższą trasę. Jednym z podstawowych ...