Hyundai i30 1.6 CRDI 128 KM

22 Maj 2018, 13:25

Witam,
Rozważam zakup i30 - tki w dość nietypowej wersji, bo 3 drzwiowa z silnikiem 1.6 CRDI 128 km. Jakie są wasze odczucia jeśli chodzi o ten silnik? Z tego co czytałem to opinie są raczej dobre, ale nie ma ich za wiele. Może ktoś miał do czynienia?
sqbaniec
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 07 2012
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Nie mam

22 Maj 2018, 14:05

Silnik ok, samo i30 tak sobie, kiepski uklad kierowniczy.
tomekdk

22 Maj 2018, 16:19

A co może być według was przyczyną tak znaczącej różnicy w cenie dwóch poniższych samochodów? Są one do siebie bardzo podobne pod wzgędem wyposażenia, wieku i przebiegu. Tańszy zrobiony z dwóch? :D i która cena może być ceną bardziej że tak powiem rynkową?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
sqbaniec
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 07 2012
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Nie mam

23 Maj 2018, 09:00

Na otomoto jest taka fajna opcja do zaznaczania - "bezwypadkowy", pierwszy nie ma jej zaznaczonej, drugi ma (co oczywiście nie świadczy o tym, ze taki jest).
tomekdk

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

TOYOTA GAZOO Racing Trophy w Europie
    TOYOTA GAZOO Racing Trophy to nowe zawody dla właścicieli tylnonapędowego coupe GT86 w wersjach rajdowych i wyścigowych, wyprodukowanych przez TOYOTA Motorsport GmbH (TMG). Mieszcząca się w Kolonii firma jest m.in. siedzibą ...
    Uwaga, roboty drogowe!
    Jazda w strefie robót drogowych wiąże się z wieloma zagrożeniami, m.in. z powodu zmienionej organizacji ruchu czy ubytków w nawierzchni. Odpowiednia prędkość i zachowanie dystansu – o czym jeszcze powinni ...