Chciałem podzielić się informacją, że 30 sierpnia odebrałem z salonu nowe auto Hyundai i30 Fastback 1,4 T-GDI, a niestety wczoraj zauważyłem wyciek oleju z silnika podczas jego pracy. Dziś samochód został w serwisie - niedoróbka fabryczna, trzeba znaleźć źródło wycieku. Zawiodłem się na firmie Hyundai.
Zależy skąd ten wyciek będzie. Być może to kwestia jakiejś wadliwej uszczelki. Myślę że takie rzeczy czasem mogą się zdarzyć przy tak dużej ilości produkowanych samochodów.
Możesz określić miejsce tego wycieku? Może masz jakieś zdjęcie?
Olej zbierał się na osłonie pod silnikiem, po prostu po zaparkowaniu usłyszałem odgłos uderzających kropli o osłonę, otworzyłem maskę, poświeciłem, a tu już kałuża na osłonie. W ASO wstępnie nie było widać dokładnie skąd cieknie, muszą rozebrać i się okaże. Dam znać.
Dynamiczna czy statyczna wymiana oleju w automatycznej skrzyni biegów? Dynamiczna czy statyczna wymiana oleju w automatycznej skrzyni biegów??? Automatyczna skrzynia biegów to jeden z bardziej skomplikowanych elementów w dzisiejszych pojazdach. Dlatego prawidłowa eksploatacja ...
Samsung Safety Truck na drogach - monitory z tyłu na naczepie Samsung Electronics zaprezentował pierwszy prototyp Samsung Safety Truck – pojazdu ciężarowego wyposażonego w technologię służącą zapobieganiu wypadkom drogowym przy wyprzedzaniu. Samsung stara się poprawiać jakość ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.