Dzień dobry wszystkim jestem od niedawna właściciel samochodu Hyundai i40 z roku 2013 w automacie. Zauważyłem krople oleju na dolnej pokrywie autko ma przejechane 247 tysięcy. Zaprowadziłem do mechanika rozebrane rozrząd do wymiany zrobione ale problem oleju nie zniknął. Zanim wymiana rozrządu zdiagnozowana wyciek z obudowy tegoż rozrządu,uszczelniono,ale jak wspomniałem sączy się dalej,zaledwie po dwóch dniach od odebrania. Moje pytanie czy może ktoś z was wie skąd ten wyciek może się brać leci na alternator, i w tylna część silnika nigdzie indziej nie leć
Będę wdzięczny za jakie kolwiek wskazówki żeby usunąć tą usterkę.
Czy bezpieczeństwo się opłaca? Zmiany w przepisach i mandatach Wprowadzane sukcesywnie zmiany w przepisach i wysokości mandatów w Polsce dotyczą wielu niebezpiecznych zachowań kierowców na drodze, takich jak przekraczanie dopuszczalnej prędkości, nieustąpienie pierwszeństwa ...
Prawidłowe ułożenie dłoni na kierownicy Aż 30% polskich kierowców przyznaje, że w czasie jazdy trzyma kierownicę tylko jedną ręką – wynika z ankiety zorganizowanej we współpracy Szkoły Jazdy Renault i serwisu Motoryzacja w portalu Interia.pl(1572 ...
Uszczelki na wale wszystkie wymienione taka mam informacje od mechanika, może macie jakieś pomysły skąd to może być i czy warto to rozbierać i pałacic może lepiej nowy silnik wsadzić a może zostawić i jeździć
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.