Witajcie. Mam następujący problem w swoim samochodzie. Zapaliły mi się jednocześnie takie kontrolki jak na załączonym obrazku, tj. jak sądzę kontrola trakcji i awaria Auto-Hold.
Bez odczytania konkretnego bleu nie dowiesz się o co chodzi jak już wspomniał @MotoAlbercik ale przypuszczam, że jest problem z funkcją Auto-Hold i następstwem tego będzie wyłączenie kontroli trakcji.
Tak, byłem w ASO, żaden lokalny mechanik nie chciał podjąć się naprawy tej usterki. Był to problem z czujnikiem sprzęgła i jego wyłącznikiem elektrycznym. Wraz z diagnozą za całość naprawy zapłaciłem 400 zł.
Witam ponownie. U mnie Auto Hold wraz z kontrolą trakcji zaświecił się po demontażu i montażu kolumny kierowniczej. Po wykonaniu nastaw podstawowych czujnika kąta skrętu kontrolki zgasły. Pozdrawiam
Honda Civic - kompaktowy hatchback do miasta Podstawowa pięciodrzwiowa Honda Civic dostępna jest z dwoma silnikami benzynowymi VTEC Turbo: jednolitrową jednostką o mocy 129 KM i 1,5-litrowym silnikiem wytwarzającym 182 KM . W przypadku obu motorów auto można ...
Jak dobrze zaplanować podróż samochodem? Wybierając się w dłuższą podróż samochodem powinniśmy się do niej wcześniej przygotować aby uniknąć niespodzianek w trasie. O tym jak dobrze zaplanować podróż samochodem piszemy w kilku punktach które ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.