Hyundai Kona 2020 lub Honda HRV 2016

30 Maj 2022, 13:30

Chce kupić między tymi dwoma. Co jest lepsze pod względem oszczędności paliwa, trwałości, dostępności części i jakości jazdy? Hyundai kona 2020 jest prawie nowy. Nie mam żadnych skarg; kosztuje około 11700 USD przeliczone. Podczas gdy honda hrv z 2016 r. Lubię bardziej luksusowe wnętrze, ale nienawidzę grilla klimatyzacji po stronie pasażera, także jest już lifting, więc obawiam się, że naprawdę wyglądałoby to na przestarzałe na ulicach; kosztuje około 13000 USD. Jest również wyposażony w magazynki na rynek wtórny i magazyny magazynowe. Niektórzy twierdzą, że maszyna w hondzie jest znacznie lepsza. Nie mam dużej wiedzy w tym aspekcie. Wszelkie porady byłyby mile widziane. Zaglądam też do miejsca hyundai, ale mogę znaleźć tylko zupełnie nowe, które kosztują znacznie więcej, bo 17500 USD. Przeznaczony głównie do codziennej jazdy i samochodu rodzinnego 5
stinger27

31 Maj 2022, 10:03

Tu nie ma co się zastanawiać i trzeba brać Konę.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sezon urlopowy w pełni - nie spiesz się na wakacje!
    Rozpoczął się sezon urlopowy, co oznacza, że Polacy będą pokonywać często setki kilometrów w swoich autach, aby dotrzeć na upragniony wypoczynek. Podczas długich podróży, zwłaszcza w okresie letnim łatwo o zmęczenie, ...