Hyundai Lantra 1.5 1994 - co sądzicie?

08 Lut 2009, 17:29

Co sądzicie o modelu Hyundai Lantra 1.5 1994?
I jak ktoś miał ten model to proszę o napisanie ile mniej więcej spalanie wynosi?
Dziękuję 8)
mkx20
Nowicjusz

09 Lut 2009, 15:00

Fajne, tanie auto, nie psuje sie ponad przecietna, 1.5 znajomemu pali 6-7 l. Kiedys jechalem tym samochodem i powiem szczerze, ze warunki jezdne na duzy plus, no i co mnie mile zaskoczylo to lekko chodzace pedaly sprzegla,gazu i wspomoganie.
bykuu
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: z nienacka

09 Lut 2009, 19:17

czasem jeżdżę lantra teścia ale lantra z 1999 roku 2.0 benzyna - przyjemne, tanie autko - jak kolega wcześniej zauważył wszystko leciutko chodzi - jak dla mnie elektryczne wspomaganie kierownicy jest za mocne, przez co nie czuć drogi na kierownicy, poza tym - miękkie zawieszenie - jak kanapa. Generalnie bardzo polecam
Kto za młodu głupim nie był ten na starość nie zmądrzeje...
bbr86
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych

09 Lut 2009, 19:25

Nie wiem dlaczego, ale to auto zawsze wyglądało mi na typowo kobiece...
Stinger91
Nowicjusz

09 Lut 2009, 19:30

Stinger91 napisał(a):Nie wiem dlaczego, ale to auto zawsze wyglądało mi na typowo kobiece...

Ja też nie wiem :) ale fakt, że przy moim wzroście 185 cm wzrostu jest normalnie za małe - ale to koreańskie autko, więc tam ludzie mają po 100 cm z hakiem hahaha :)
Kto za młodu głupim nie był ten na starość nie zmądrzeje...
bbr86
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jakie są rodzaje/style tuningu? - opisy
    W tym temacie przedstawiamy style i rodzaje tuningu. Jeżeli znacie jakiś rodzaj tuningu który nie został jeszcze opisany to zapraszam do dodania go poniżej wraz z opisem i jeżeli to możliwe zdjęciem samochodu który ...