REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dorsy napisał(a):Planowaną zmianę przepisów biore pod uwagę, dlatego mam ciśnienie, żeby załatwić to w tym roku. Najem nie jest lepszym rozwiązaniem, bo płaci się za samochód, który finalnie nie będzie mój. To tak, jak z wynajmowaniem mieszkania. Samochód po okresie leasingowym mogę sprzedać.
nie kupuj SUV/crossover, bo płacisz za bycie modnym jesteśmy raczej motoryzacyjnym jurassic world i mało który z Nas lubi takie auta, nie mówiąc już o chęci zakupu takowego.Dorsy napisał(a):Zwróciłam się do Was licząc właśnie na Wasze indywidualne odczucia
a ja mam zupełnie przeciwne zdanie, zważywszy na to zdanie:łysy napisał(a):Wydaje mi się, że dobrą opcją dla Ciebie mogłaby być Toyota CH-R
czyli będą problemy z manewrowaniem, a zauważ, że CH-R nie ma jakiejś fantastycznej widoczności.Dorsy napisał(a):Myslę, że np. czujniki parkowania, może kamera 360, bo przesiądę się z Toyoty avensis do większego, wyższego auta.
mike napisał(a):Wiem, że polecę stereotypami
Baby kupują SUVy ale używać ich kompletnie nie potrafią. Widać to na drogach i parkingach.
mike napisał(a):Dzida, czy ten komentarz pod artykułem należy do Ciebie?
chodziło oczywiście o większego SUVa, seksistoszybki napisał(a):Sorki chłopie ta co ma "większe" zderzaki oczywiście