REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dorsy napisał(a):Najbardziej podoba mi się Tucson, ale trochę przerasta moje możliwości finansowe. No chyba, że w podstawowej wersji. I tu pytanie, co z wyposażenia (bezpieczeństwo i komfort) warto mieć w samochodzie. Myslę, że np. czujniki parkowania, może kamera 360, bo przesiądę się z Toyoty avensis do większego, wyższego auta.
I jeszcze jaki silnik? Myślę, że nie potrzebny mi jest napęd 4x4 i chciałabym benzynę.
yeti65 napisał(a):CHR nie polecam, jak dla mnie zbyt ekstrawaganckie, na rynku wtórnym nieraz ciężko sprzedać takie auto(za 5 lat może być już nie modne).
dzida napisał(a):To akurat nieprawda, bo patrząc na ekstrawaganckie Hondy UFO jest dokładnie odwrotnie. Po prostu CH-R dzieli i nie jest obojętne stylistycznie.
dzida napisał(a):Ja brałbym SUVa jakbym miał drogę gorszej jakości i tylko z napędem 4x4
Dorsy napisał(a): Drogi tutaj nie są złe, ale mam wrażenie, że w suvie jest lepszy komfort jazdy.
Ossy napisał(a):Peugeot 3008 ma dość komfortowe zawieszenie. I ma dość niepowtarzalny design
COACHan napisał(a):Jestem ciekawy finału tej historii, czy padł ostateczny wybór na któryś model?