Witam. Które z tych dwóch autek byście policili i dlaczego. Piszcie minusy i plusy. Głównie skłaniam się ku silnikom benzynowym z LPG, ale o Dieslach tez poczytam. Diesle do mnie nie przemawiają, bo mają chyba dwumasy i DPF-y. Ale czy wszystkie modele?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Wybór pomiędzy nimi to kwestia gustu, bo to tak na prawdę są techniczne bliźniaki. Z LPG w tych silnikach różnie może być więc jak coś to trzeba inwestować we wtrysk w fazie ciekłej lub z lubryfikatorem, bo mają miękkie gniazda zaworowe. Diesle udane i mało który ma DPF, i nie mają go słabsze wersje głównie tutaj wiecej: [link do autocentrum.pl wygasł]
Wybór pomiędzy nimi to kwestia gustu, bo to tak na prawdę są techniczne bliźniaki.
Zgadza się Jestem skłonny poszukac diesla, tym bardziej, że większość diesli miało automaty, a w tym przypadku odpada dwumasa. Jedynie tylko które silniki diesla mają DPF? A czy wie ktoś jak wygląda sprawa a automatami? Są wawryjne, czy w miarę dobre?
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Jak dobrze zaplanować podróż samochodem? Wybierając się w dłuższą podróż samochodem powinniśmy się do niej wcześniej przygotować aby uniknąć niespodzianek w trasie. O tym jak dobrze zaplanować podróż samochodem piszemy w kilku punktach które ...
Tu się z tobą nie zgodzę - słysząłem już Diesla i nie wydaje mi się, żeby klekotał... Ale ja jednak skłaniam się ku benzyna + LPG. A co wg was byłoby lepsze - jedno z tych dwóch aut czy np. Landrover Freelander roczniki około 2002 lub Suzuki Grand Vitara rocznik około 2004?
Grand Vitara to terenówka, która udaje SUVa, a nie na odwrót więc terenu się nie boi. Normalnie przekazywany napęd jest na tył i dołączany na sztywno z tego co znalazłem. W dodatku posiada reduktor.
To wiem, ale mnie chodzi o blokadę mechanizmu różnicowego, a nie o napęd na przednię czy tylną oś. A nie wiesz czasem, w jaki sposób jest dołaczany przód? I czy to jest autko ze stałym napędem na cztery, czy cztery jest tylko po włączeniu reduktora na odpowiednią pozycję?
No to Grand Vitara odpada - zapomniałem, że ma malutki bagażnik No i dość sporo niedosiągnięć . Więc narazie na pierwszym miejscu pozostaje Tuscon i Sportage. A co myśłicie o Jeep Patriot albo o Mitsubishi Outlander? Wiem, że Patriot dość dużo ciągnie z baku.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.