jak w temacie. Jestem szczęśliwym posiadaczem Seata ibizy 1.4 MPI 85 KM z 2009 roku i w związku z tym, że planuję dziennie robić ok. 100 km i dojeżdżać do pracy do Warszawy chciałbym założyć mu instalację gazową w kole zapasowym. Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć i polecić mi jakąś konkretną instalację, powiedzieć ile kosztuje, jak się sprawuje, a nawet jak się uda to może i Warsztat w okolicy Mińska Mazowieckiego +/- 20 km ?
Spokojnie mozesz zagazować, ostatnio mieliśmy taki montaż - proponuję instalację Blue Box wtryskiwacze Hercules i reduktor Alaska, zbiornik 600/200 w kolo i wlew we wlewie
co do Herculesa to Hercules Blue da radę w twoim samochodzie. Alaską jak najbardziej. Te samochody z tym właśnie silnikiem są idealne do gazu. Odpowiedni montaż i oszczędzanie czas zacząć
osobiście jeżdżę skoda 1.4 16v na zenicie pro obd na wtryskiwaczach hercules i reduktorze alaska. Taki zestaw kosztował około 2500zl dlatego z czystym sumieniem mogę coś takiego polecić.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Jakie są niebezpieczeństwa które mogą nas spotkać podczas parkowania? Parkowanie to jedna z podstawowych umiejętności, jakie kierowca powinien nabyć w czasie kursu nauki jazdy. Jednak nawet gdy ktoś wykona ten manewr prawidłowo podczas egzaminu, nie ma pewności, że będzie w stanie równie ...
Prawda jest taka że kluczem w instalacji są wtryskiwacze gazowe także dobre wtryskiwacze i będziesz zadowolony z instalacji LPG. Elektroniki są na tak wysokim poziomie że radzą sobie z obecnymi silnikami.
Powodzenia, ! to się na prawdę opłaca - wczoraj rozmawiałem z kolegą który zwiększył po założeniu gazu przebiegi roczne prawie o połowę bez gazutyle by nie przejeździł
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.