Witam Wymienilem baterię w kluczyku dioda po nacisnieciu swieci sie a zamknąć otworzyć nie da sie jak moge zakodowac ten kluczyk i czy da radę przez vag coma to zrobić jak tak to jak?
Podłączanie akumulatora – przeczytaj, zanim popełnisz błąd Z pozoru prosta czynność, jaką jest podłączanie akumulatora, może doprowadzić do awarii i niebezpiecznych sytuacji. Oczywiście tylko wtedy, gdy nie będziemy przestrzegać odpowiednich zasad! Dlatego warto dowiedzieć się, jak ...
Na co zwrócić uwagę przy zakupie terenówki W terenówkach najważniejsze są rama, zawieszenie, napędy i silnik. Buda ma mniejsze znaczenie. Sprawdź jak samochód odpala na zimno, jaki dymek idzie z rury wydechowej i ile go jest. Po kilku sekundach dymienia ...
Włożyłem kluczyk do stacyjki na 5s wyjąłem wcisnąlem zamykanie i 3 razy otwieranie puściłem i dziala. Panowie a teraz mam problem ciezko pali po nocy aku swiece wymienione co dalej sprawdzac a te fajki od swiec wykruszaja sie moze to byc przyczyna i jak sprawdzic czy przewodza prad?
Więc mozesz mieć problem z przekaznikiem, gdzie on jest to Ci niestety nie powiem, mam w domu instrukcję ale dopiero wieczorem mogę zajrzeć do niej, moze tam jest opisane. A kontrolka grzania świec świeci normalnie?
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Bylem u elektryka stwierdzil ze przekaźnik kontrolka zaswieca sie i gasnie razem z reszta kontrolek. Tylko wlasnie teraz gdzie ten przekaźnik sie znajduje?
Ostatnio edytowany przez tomek96321 20 Lis 2018, 11:02, edytowano w sumie 2 razy
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.