krisstiano1 napisał(a):Mój typ już znasz "VW" albo "Honda"
Dobry jesteś kup dobrą nie zarżniętą hondę albo VW to naprawdę graniczy z cudem Ja bym proponował kupić coś lekko pukniętego czy przerysowanego i zrobić i jeździć....
Dobra:P każdy sie psuje i już kurde nie odbiera ten koleś telefonu a ja chce dziś jakiś obejrzeć... a co o tym myślicie? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Jaki silnik wybrać w Toyota Yaris I? Po tym jak trafił na rynek był samochodem chętnie wybieranym przez kierowców ze względu na ponad przeciętną niezawodność. Zastąpił on wcześniej produkowany model Starlet. Yaris pierwszej generacji był produkowany w ...
Nowe systemy miejskie we Włoszech wdrożone przez Kapsch Firma Kapsch TrafficCom, specjalizująca się w innowacyjnych rozwiązaniach z zakresu telematyki transportu, wygrała kolejne trzy przetargi na przygotowanie oraz wdrożenie inteligentnych systemów zarządzania ruchem miejskim ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.