Witam. Jestem przed zakupem Fiata 1.9 JTD, ile dokładnie będzie mnie kosztować rejestracja tego samochodu? Sprowadzam go z Niemiec i nikt nie jest mi w stanie powiedzieć dokładnie, ktoś mi na pewnym forum odpowiedział że prawie 2tys.zł to możliwe?
Pamiętaj o kosztach ubezpieczenia. Jak będziesz brał samo OC, to wybierz najtańsze. Do porównania najlepsza będzie taka porównywarka ubezpieczeń. Przy wyborze AC zwróć uwagę na zasady wypłaty, bo czasem bywają z tym problemy. Zwłaszcza przy ubezpieczycielach-krzakach.
Nie ma takiej ceny w cenniku badań tech,pojazdów sprowadzonych... Aktualne ceny to; 1/Okresowe przed I rej.w kraju 98.- 2/Okresowe +hak przed I rej.w kraju 133.- 3/Okresowe + gaz przed I rej.w kraju 161.- Ceny są zalezne od zakresu badania...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Renault Berlinette Alpine A110 i trochę historii w sporcie Berlinette A110 zaprezentował Jean Rédélé na salonie samochodowym w Paryżu w 1962 roku. Samochód wzorowany na modelu Alpine A108 zyskał na stylu i stał się bardziej rasowy za sprawą bardziej płaskiej ...
Średnio po sprowadzeniu auta koszty są od 1000 zł (wszystkie opłaty, dowód tymczasowy) a do tego OC ja na start 1390 zł( OC +mini assistance+ nnw) i to była najtańsza opcja na rynku w Liberty. W Polsce na start zawsze jest trudno.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.