Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Fotel samochodowy Toyoty z drukarki 3D Fotele samochodowe zazwyczaj nie należą do najwygodniejszych, choć bywają chlubne wyjątki. Producenci mają w tej dziedzinie jeszcze wiele do zrobienia. Dzisiejsze fotele samochodowe konstruowane są z wykorzystaniem dość starych ...
Obecnie mam Leona 1,9 TDI ( a raczej zona i syn) i nim jechałem osobiście 160km/h syn twierdzi ,ze 240km/h wyciągnęli ale może sie przechwala. Ja niestety na razie mam tylko Fiata Maree 1,9 JTD i nieszlaeje 140 ale pewnie ze 190 pojedzie może trochę ponad 200 . Osobiście największa prędkość która osiągnąłem to jedynie 330km/h Ferrari na amerykańskiej autostradzie. ale to było kilak lat temu.
Ktoregos roku jak wracalismy rodzina z nad morza moj ojciec wyciagnal z matiza 160 na obwodnicy trojmiejskiej. Ale dluuuuugo sie rozpedzal do tej predkosci...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.