Już niedługo zmianie ulegną stawki za rejestrację samochodu zarówno tego kupowanego w Polsce jak i sprowadzonego z zagranicy. Dzięki zmianie przepisów i rezygnacji z wydawania karty pojazdu oraz naklejki kontrolnej na szybę zapłacimy mniej. Po zmianie przepisów od 4 września 2022 za rejestrację samochodu zapłacimy 161,5zł i to niezależnie czy auto będzie sprowadzone czy też kupione w Polsce i tu wcześniej zarejestrowane.
Przed zmianą przepisów koszt rejestracji dla samochodu kupionego w Polsce który już był tu wcześniej zarejestrowany to koszt 180,5zł, natomiast dla takiego sprowadzonego z zagranicy który nie posiadał karty pojazdu było to 256zł.
Ja coś słyszałem o podwyżkach kosztów rejestracji samochodu chodzi o te pewnie co zostają. Jak ma nie być naklejki to przecież muszą to sobie jakoś zrekompensować w budżecie
Fiat Tipo - funkcjonalność, prostota i charakter Fiat Tipo kończy 30 lat, umocniony sukcesem w kluczowym segmencie C, w którym Fiat od zawsze był liderem, stanowi doskonałą odpowiedź na współczesne i przyszłe wyzwania rynku. Premiera Fiata Tipo miała miejsce ...
Liquid chrome na emblematach w samochodzie - szybka renowacja Postanowiłem przetestować marker Liquid chrome o grubości 1mm na emblematach (znaczkach) w samochodzie które wcześniej były pokryte warstwą chromu. Emblematy oryginalnie na tylnej klapie pokryte były warstwą chromu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.