Ja dziennie BUSEM robię 250-500km w zależności do jakiego województwa mam dowieść paczki lub w jakie pobliskie miejscowości. Do pracy jadę na 8 i do domu wracam na 17 czasami wcześniej. Weekendy wolne chyba że trafi się jakaś paczka co mamy ją dowieść w weekend. Z samochodami jest tak, że jak my się nimi nie zainteresujemy to szef tym bardziej. My wymieniamy wszystko ... oleje , filtry , klocki itd. itp. jak byśmy nie interesowali się naszymi samochodami to w firmie nie było by ani jednego wozu
A TIR-em jeżdżę głównie do Niemiec: Frankfurt-Hamburg-Berlin-Dusseldorf-Munchen i inne miasta. Taki kurs mam raz w tygodniu jadę w czwartek rano (9:00) i w piątek wieczorem (19:00) jestem w domu i przez te dwa dni TIRem zrobię nawet 2000 km w dwie strony. Jeżdżę z kolegą razem w TIR-rze...i my jeździmy Czwartek-Piątek a inni Poniedziałek-Wtorek itd.
Dzisiaj akurat weekend mam wolny.
Ale co do innych forumowiczów to bardzo prawdopodobne że ten kierowca robi 200 tys. rocznie ... nie powiedział nam czym jeździ ale jeśli ma podobny zawód do mnie : kurier czy taksówkarz to jest to bardzo prawdopodobne. Ostatnio odwoziliśmy na złom samochód z naszej firmy (VW T4) i miał przejechane 700 tys.
![Smile :)]()
kierowcę miał spokojnego i widać było że dbał o autko i przejechał te 700 tys.
![Smile :)]()