Ile sie czeka na wydanie prawa jazdy.?

27 Cze 2009, 16:59

tak jak w temacie.. ;]
Dejwid
Początkujący

Miejscowość: Zator

27 Cze 2009, 19:38

My nie urząd , my nie wiedzieć jak na dzień dzisiejszy sie wyrabia Wytwórnia Papierów Wartościowych .......... :cry: Jak złożyłeś wniosek w WK ( zapytać tam mogłeś :evil: ) to podejrzyj https://www.kierowca.pwpw.pl/ co z Twoim prawkiem .
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

29 Cze 2009, 13:37

Zależy to od wielu czyników... np. zdałeś prawko w pon. a papiery do urzedu wysyłają w np.środe. To samo tyczy sie urzedu. Ta strona co koleka wyżej podał nie działa zawsze poprawnie ale jeśli pojawi się już ze operacja w toku(czy cos takiego) będziesz czekał do tygodnia czasu.
Wszystko zależy od szcześcia mój kolega czekał 6 dni a ja czekałem 3.5 tygodnia :P Gdzieś kiedys czytałem że termin jest 1 miesiąc
ralf1990
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

29 Cze 2009, 17:12

siemianowice slaskie, 70 tys, centrum aglomeracji slaskiej

oczekiwalem...... 3 dni robocze :) nie mozliwe? a jednak :) nie klamie :)
juventinio
Nowicjusz

Miejscowość: Siemianowice Śląskie

29 Cze 2009, 21:40

ja dzisiaj zadzwoniłem do WK i mi powiedzieli, ze dzis dopiero doszly moje papiery...
a oczekuje juz 11 dni.. i poczekam jeszcze tydzien...

Oświęcim...
Dejwid
Początkujący

Miejscowość: Zator
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[2018] Mercedes klasy A
    Mercedes pokazał kolejną generację klasy A. Silniki, które będą dostępne to m.in. 1,4 turbo 163KM (A200), 2,0 turbo 220KM (A250) oraz 1,5 diesel 116KM (A180d). Później paleta ma się rozszerzyć. Moim zdaniem ...
    Sprawność kierowcy - co o niej decyduje?
    Statystyki wypadków bezlitośnie pokazują konsekwencje ludzkich błędów. Budowane z myślą o ochronie kierowców pojazdy, a nawet specjalnie projektowane drogi, które mają wybaczać uczestnikom ruchu ...