Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
[E] Audi A6 C4 2,5 TDI / Mercedes E 300 D w124 / Peugeot 605 2,5 TD Podstawowe kryteria zestawienia: - segment E - silnik diesla o mocy ok. 130KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 1995 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A6 C4 2,5 TDI - 140KM - Mercedes E 300 D ...
Daewoo Nubira 10 cykl mieszany i 8,5 trasa.
A Jeep Grand Cherokee 18 a nawet 19 cykl mieszany, 16 minimum trasa
Mercedes 12 mieszany, a około 10 trasa.
Oczywiście wszystko LPG.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Terrano II 2.4 benzyna
w trasie- ok 11l LPG
w mieście- ok 15l LPG
w korku- ok 20l LPG
w terenie- nie mam pojęcia ale duuużo Na benzynie wartości należy nieco pomniejszyć (a koszty zwiększyć )
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Volvo V40 1.9 D
Miasto ( zima ) - 7,6 L/100 km, lato - 6,8 przy normalnej jeździe, przy butowaniu w lecie to ponad 8.
Trasa - średnio 5,8 do 6,2, jak cisne to i 7 weźmie.
VW Polo 1.4 Miasto 9 Cykl mieszany od 7 do 8 zależy od jazdy trasa 6,5 Polonez LPG Mój rekord to 25 na 100 jazda po błocie częste zakopywanie się auta i jazda z przyczepką z toną ładunku. Na trasie 13 cykl mieszany 15-16
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.