Witam mam 19 lat i w tym roku kupiłem auto. (Opel astra 1.7 Disel 1999r.) Niedawno opłaciłem opłatę celną za sprowadzenie go z zagranicy (200zł)
Teraz przechodzę do mojego pytania: - ile będzie kosztowało mnie ubezpieczenie i rejestracja tego samochodu? Jak nie da się na to pytanie odpowiedzieć dokładnie, to ile może to mniej więcej mnie kosztować.
S3nsual napisał(a):ile będzie kosztowało mnie ubezpieczenie i rejestracja tego samochodu?
Składkę sobie możesz sam wyliczyć na dowolnej porównywarce (look w prawo na tej stronie) - nie mam pojęcia kim jesteś, ale niska nie będzie.. Koszt rejestracji masz tu.. http://moto.pl/Porady/1,115891,11517436 ... adnik.html
Jak powiedział silvo44 składkę wyliczyć możesz sobie sam korzystając z porównywarek, ale to jaka ona wyjdzie zależy od kilku rzeczy. Jak ja liczyłem sobie pierwszą składkę na pierwsze auto (z rodzicem jako współwłaścicielem pojazdu) to najniższą miałem ok. 400 zł, a najwyższą prawie 4 tys.
Škoda 935 z nadwoziem aerodynamicznym z lat trzydziestych XX wieku Podczas siódmej edycji "Schloss Bensberg Classic" w miejscowości Bergisch Gladbach, niedaleko Kolonii, ŠKODA pokazała dziewięć niesamowitych samochodów klasycznych, pochodzących ze 120-letniej historii ...
Skoda Yeti 1.4 TSI z 7-stopniową skrzynią biegów DSG SKODA wprowadza dla modelu Yeti z silnikiem 1.4 TSI 7-stopniową skrzynię biegów DSG. Mając na uwadze rosnącą popularność modelu Yeti z silnikiem 1.4 TSI (122 KM), SKODA poszerzyła ofertę umożliwiając zamówienie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.