przymierzam się do poszukiwań samochodu. Bariera pieniężna to ok.13-15 tys zł.
Jednak jest "maly" problem, mam 196cm wzrostu. Dlatego też szukam zdjęc na których są podane wymiary środkowe aut, często zamieszczane w tygodniku "autoświat" na których są podane wymiary w mm. Czy mógłby ktoś je dla mnie wstawić.
Ew. opini użytkowników tych samochodów czy kierowca mojego wzrostu będzie miał miejsce w takim samochodzie
pzyjacielu moja rada jest nastepujaca: pojdz do komisu, wsiadz sobie do golfa, vectry i astry, ustaw fotel i kiere zobacz w ktorym jest najwygodniej, zobacz czy nie walisz łokciem w fotel jak 4 i wsteczny wrzucasz, i wybierz ten najwygodniejszy. te wymiary o roznicach rzedu 35-50mm są niewspółmierne do rzeczywistości pozdrawiam
Problemem mogło by być siedzenie z tyłu ale z przodu wszystkie wymienione przez Ciebie auta Cię "zmieszczą" !!! Jednak jak napisał sqizzy1,lepiej po prostu się przymierzyć,bo za kierownicą każdemu coś tam pasuje albo nie...
Ja mam 177cm i miałem okazje jeździć zarówno golfem, vectrą czy astrą i najwygodniej podróżowało mi się jeszcze tą vectrą... golf to naprawdę małe autko u mnie w bravusie jest znacznie więcej miejsca niż w nim... Sam kolega powiedział z tego golfa że w golfie III jest jego więcej.... Tak jak w passatach w tych starszych bodajże B4 było miejsca naprawdę dużo a w tych nowszych no niestety ale jest jego znacznie mniej...
JEST: - Renault Scenic II ph2 1.6 16V LPG 115KM 2008r - Fiat Panda 1.2 8V LPG 60KM 2003r - Ford Galaxy 1.9 TDI 115KM 2000r - ZIPP VZ-2 125cm3 2015r
McLaren Senna - wydech o sześciokątnym przekroju W przypadku McLarena Senna możemy mówić o dwóch typach wydechu, bowiem na niektórych rynkach układ wydechowy samochodu jest zakończony dwoma końcówkami, a na innych trzema. Ta druga konfiguracja ...
Luxury Sedans, Midsized - Audi A6 Czasopismo "Consumer Reports" ogłosiło Audi A6 najlepszym samochodem w kategorii luksusowych sedanów średniej wielkości - "Luxury Sedans, Midsized". Redakcja magazynu oceniała właściwości jezdne, jakość wnętrza, zużycie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.