REKLAMA
witam wszystkich forumowiczow
tak sie zlozylo ze chce sobie kupic samochod
kolejny - juz 3 w mojej karierze kierowcy auta
do chwili obecnej bylem w posiadaniu dwoch przepieknych marek w kolejnosci wartburga 353 i poloneza caro 1,6 gli :]
jak sami widzicie sprzet ktory do tej pory uzytkowalem sprawia ze majac do wydania na chwile obecna ok 20 - 25 tys zlotych przychodza mi do glowy najprzerozniejsze pomysly - po prostu wszystko mi sie podoba
interesuje sie juz tym od poczatku roku czytam fora przegladam oferty i co kilka tygodni wpada mi w oko kolejny model o ktorym mysle - tak takie auto chcialbym miec
a jest to prawdziwy mix :]
troche o moim stylu jazdy - miasto, krotkie odcinnki nie przewiduje duzego rocznego przebiegu
auto dla 3 osob narazie chociaz jakby mozna bylo zmiescic 5 byloby milo
4/5 drzwiowe - i chyba tyle
teraz do rzeczy napisze wam co mi sie podoba i licze na to ze pomozecie mi rozwiac troszke moje watpliwosci
audi a2 i mazda 2 - male ale fajny design (audi), rzadko spotykane na drodze - to jest duzy plus dla mnie :=
skoda octawia ,renault magane - w renault znowu design choc slyszalem cos o awariach elektroniki w tym modelu skoda - nie wiem czemu
volvo s40 - niezawodne ??
alfa 156 - wiem wiem krolowa lawet powiadaja?? kazde auto sie psuje dlaczego moje ma spotkac taki sam los - to piekne auto, a wersja kombi powala na kolana - przynajmniej mnie
jak widzicie chodza mi po glowie najprzerozniejsze pomysly ale tak to chyba jest gdy mam mozliwosc przesunac sie o lata swietlne jezeli chodzi o to czym mam jezdzic w przyszlosci
ogolna konkluzja jest taka - wolalbym miec raczej auto rzadziej spotykane na drodze(dlatego brak tu fordow vw fiatow itp chchociaz ogolnie nic nie mam przeciwko tym markom ) i takie ktore nie przyniesie mi zbyt duzo klopotu w przyszlosci z serwisem (chodzi mi o ceny czesci )
teraz licze na wasza pomoc - moze jakies inne ciekawe modele moze jakies inne uwagi - bede bardzo wdzieczny za pomoc
pozdrawiam wszystkich i licze na wasze opinie