Witam, tak jak w temacie, nie działa prędkościomierz, szukam impulsatora lecz nie mam pojęcia gdzie go znaleźć. Proszę o wskazówki lub zdjęcie jeśli jest taka możliwość. Z góry dziękuję
Już znalazłem. I nie linka. Tylko wyczyściłem kostki, styki, zegary rozebrałem, spr wszystko, nadal nie działa.... Jutro wyciągnę go całego. Jakie jeszcze mogą być przyczyny niedziałania zegara od prędkości?
XV Moto-Piknik Olsztyn Dajtki 2009 / relacja 9 sierpnia na lotnisku Dajtki w Olsztynie odbył się XV Moto-Piknik. Pomimo tego, że piknik trwał tylko jeden dzień, nie zabrakło na nim atrakcji. Oprócz największych imprez jak Eliminacje Mistrzostw Polski Car Audio ...
(Nie)Bezpieczna muzyka w samochodzie i na rowerze - słuchać czy nie? Wielu kierowców nie wyobraża sobie jazdy samochodem bez słuchania radia czy własnej muzyki. Jak to wpływa na bezpieczeństwo jazdy? Wiele zależy od rodzaju muzyki czy ustawionego poziomu głośności. Słuchanie muzyki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.