Witam , mam do zakupienia auto o numerze VIN U5YFF52128L024663, skorzystałem ze stron gdzie można uzyskać raport o samochodzie jednak , nie ukazał mi przebiegu auta. Auto sprowadzane jest z DE wiec trochę się dziwię ze nie ma na ten temat żadnych informacji. Dodam ze auto nie ma książki serwisowej. Bardzo proszę o jakieś wskazówki:)
Po zdekodowaniu samego VIN nie odczytamy przebiegu auta. Tylko autoryzowany serwis lub TUV ma takie informacje.
VIN dekoduje tylko wersję samochodu i wyposażenie - jest to zakodowany opis auta, nic więcej. Auto z Niemiec powinno posiadać dokumentację, a w niej też stary TUV, na którym powinien być wpisany przebieg. Jeśli sprzedający nie posiada tych dokumentów, to można podejrzewać, że coś kręci.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Audi RS 5 Sportback 2018 - nadzwyczajna stylistyka i maksymalne osiągi Audi Sport wprowadza na rynek progresywny, pięciodrzwiowy model sportowy. Podczas New York International Auto Show debiutuje Audi RS 5 Sportback. Auto łączy w sobie pełną emocji stylistykę, wysokie wartości użytkowe oraz ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.