Instalacja gazowa BRC

16 Lip 2015, 13:17

Brc 32 moim zdaniem jest za nowe do montowania, ja idę za rzeczami sprawdzonymi. Tylko wtedy można mieć pewność, że wszystko działa i jest na wysokim poziomie.

Ma Pan galerię z tym volo ? Z chęcią bym zobaczył jak to wygląda.
Od siebie dodam, że to moja ulubiona marka. W histori moje ulubione to modele z 70 do 90, a potem to już nowa era w marce.
Lambonici
Nowicjusz

Prawo jazdy: 12 10 1982
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Seat Alhambra
Silnik: 2,0
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

23 Lip 2015, 21:08

Jest coś takiego ja za nowe ?
Ludzie kilka lat temu cieszyli się z nowych rzeczy.
Teraz boją się cokolwiek nowego kupić.
Marconi
Początkujący

Prawo jazdy: 16 09 2005
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Kia Sportage
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2008

30 Lip 2015, 09:30

Pierwszy raz się spotykam z takim stwierdzeniem, że coś jest za nowe :D Jeżeli instalacje BRC są coraz częściej montowane w nowych samochodach świadczy to o tym, że są dobrej jakości. A argument, że coś jest za nowe jakoś do mnie nie przemawia.
daarekn84
Nowicjusz

Auto: Golf IV
Silnik: 1,9 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

02 Sie 2015, 12:37

Jest tak jak napisał "daarekn84" obecnie BRC montuje się do największej ilości nowych aut. Aby rozwinąć tę myśl są to obecnie m.in tacy producenci jak Mitshubishi, Kia, Hyundai, VW, Skoda, Opel, Peugeot, Seat, Fiat a nawet BMW i Mercedes. Wówczas montując instalację BRC do wybranej gamy silników dedykowanych nie traci się gwarancji producenta na jednostkę napędową. Jeśli zaś chodzi o instalacje BRC to są produktem kompletnym (tzn zestaw pochodzący w całości od jednego producenta), wszystkie podzespoły począwszy od wielozaworu, reduktora po wtryski i elektronikę. Do tego dochodzi wysoka trwałość instalacji i naprawdę niska awaryjność. Raz zamontowana i poprawnie wyregulowana instalacja służy naprawdę długo.
lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG

07 Sie 2015, 16:03

To że zaufanie mają do BRC producenci i wrazili zgodę na montaż w nowych autach świadczy o firmie :) . Druga sprawa to wielki plus za to , że od A do Z produkują wszystkie podzespoły na jakie składa się instalacja gazowa nie jest to zlepek producentów i może zadziała albo nie .
kolargol
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Auto: mercedes
Silnik: disel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW i8 hybrid - 4,4 sek., 326 KM
    To czteromiejscowe coupe zwraca na siebie uwagę unikalnym stylem, który - pomimo iż prototyp pokazano w 2009 roku – ani trochę się nie zestarzał. Niezmiennie przyciąga spojrzenia odważnie nakreślonymi, fantazyjnymi, ...