Witam. Chciałbym sie dowiedziec co sadzicie o gazie BRC. Oraz czy jest ktos kto zakladal wlasnie gaz BRC w Tarnowie w Czakram czy jest godny polecenia?
To te trzy litery, które zawróciły w głowie nie jednemu, BMW
No przy BRC to koszty nie będą zbyt fajne, ja bym jednak postawił na polską firmę np. STAG-a ceny mają dobre i instalacje tak samo , głównie sterowniki wiodą prym. Pozdrawiam
Co do cen chce oszczedzac majac gaz ale nie koniecznie przy jego zakladniu;p Tez mi Polecali wlasnie stag jednak z tego co widzialm w trn wlasnie czakram cieszy sie dobra popularnosci i oni zagladaja BRC. Moze znasz jakis solidny i godny polecenia warsztat z Tarnowa? Enentualnie w gre wchodzi jeszcze Kraków
To te trzy litery, które zawróciły w głowie nie jednemu, BMW
No niestety nie jestem z tamtych okolic , ale może wejdź na stronkę STAG-a i poszukaj jakiś polecanych autoryzowanych warsztatów Staga. Myślę, że to będzie najlepszym rozwiązaniem jeżeli będziesz zakładał właśnie ich instalację no chyba, że znajdziesz jakiś innego dobrego gaziarza. Pozdrawiam
Moim zdaniem jest ok, chwalą ludzie, ale właśnie z tego co słychać od ludzi z tym tematem, to większą popularność ma jednak Stag. Sam mam z nią o czynienia i nie mam na co narzekać.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Toyota C-HR R-Tuned - 600-konny crossover Toyota zaprezentowała na targach SEMA 2017 wyścigowego crossovera Toyota C-HR R-Tuned oraz całą kolekcję modyfikowanych Camry, w tym samochody NASCAR. Toyota C-HR o mocy 600 KM jest najszybszym crossoverem na świecie. Na ...
Dobry, chcę kontynuować ten temat i dowiedzieć się czegoś o firmie brc. Temat jest mało treściwy, proszę o rozwinięcie merytoryczne. ogólnikowe sformułowanie nie stanowią zachęty do zakupu instalacji. Możecie podać zalety z punktu technicznego? Zastanawiam się nad gazem, pomimo to kiedy czytam to jeszcze raz wasze wypowiedzi mało mnie do tego zachęcają.
Witam jestem nowym użytkownikiem .Najwążniejsze co dla kogo się liczy w instalacji Cena jakość gwarancja jakie auto ma być zagazowane? A więc tak jeśli chodzi o instalacje gazowe jak wiemy Instalacje Typu BRC , Landi Renzo , Prins, Lovato itd to gotowe systemy które są wyprodukowane przez danego producenta , jeśli chodzi o polskiego Staga który w Polsce montuje się najwięcej a Stag to przecież sama elektronika bo wszystkie podzespoły się dobiera cuduje i ustawia . Zwraca moją uwagę pewien fakt odnośnie instalacji . Większość aut z instalacją gazową sprowadzana do Polski ( a sporo aut przeszło przez moje ręce) posiada instalacje gazową Firmy Landi Renzo czasem trafi się Prins i takie auta mają po 300-500 tyś km na Gazie w Polsce robi się z nich połowę i dalej pokonuję drugie tyle na instalacji więc zdumiewa mnie fakt dlaczego niemcy Belgowie Holendrzy nie kupują polskiego staga hmm ? Jest za drogi ? No raczej nie ! nie potrafią sprowadzić zamontować No chyba nie , po prostu stawiają na sprawdzone systemy . A nie w to co pomyśli gazownik a jeśli ktoś chcę zaoszczędzić 200-300 zł na instalacji to niech kupi sobie hulajnogę a nie samochód takie jest moje zdanie mogę się mylić krytyka mile widziana .
Brc wystąpiła teraz z nowym modelem o nazwie 36, może warto zwrócić na niego uwagę. Z tego co wiem jest kilka warsztatów które są już w jego posiadaniu. Może się Pan zwrócić do energy gaz, mają tą instalację w swojej ofercie. A kiedy szuka Pan informacji o firmie warto zajrzeć do lpg forum, tam ludzie odpisują na pytania w ciągu kilku minut. Chociaż przerobiony jest tam każdy temat.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.