LPGTECH napisał(a):Obecnie ciężko o lepszy wtryskiwacz w tym przedziale cenowym
osobiście testowałem barracude i herculesa ciężko przekonać się do czegoś nowego skoro tu już posiadam doświadczenie i jestem zadowolony, a jak już pisaliśmy wcześniej z dragonem była wpadka
barrakudy i optima nano bardzo dobrze się spisują, polskie zestawy wcale nie są gorsze, montowali mi taką instalację na Modlińskiej i spisywała się doskonale
Zgubiona faktura zakupu samochodu, firma już nie istnieje? Czasem zdarzają się przypadki że zgubiliśmy oryginał faktury zakupu samochodu i w wydziale komunikacji okazuje się że nie możemy bez takiego dokumentu zarejestrować samochodu. Co gorsza firma od której kupiliśmy auto ...
Hybryda do ostrej jazdy - Lexus RC 300h F Sport Nadchodzą ciężkie czasy dla miłośników ostrej jazdy – coraz więcej krajów zapowiada wprowadzenie ograniczeń dla samochodów z napędem konwencjonalnym. Są jednak samochody, które łączą ekologiczny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.