10 Lut 2009, 10:52
Migaz, ja nie mam zamiaru dyskutować z Człowiekiem znającym się na rzeczy!!!Przeciez zakładasz instalacje a na to nie otrzyma zezwolenia laik!!!Ty udzieliłeś rzeczowej rady i uczyniłes to uczciwie,ja tylko poszukałbym jeszcze dwoch Fachowców i skonfrontowałbym z ich opiniami,czy się pokrywają!Wiem tylko,że Toyota wycofała się z pomysłu instalowania gazu w swoich sam.z przyczyn problemów technicznych,Kia instaluje ale te pojazdy sa wyłaczone z programu przedluzonej gwarancji a bodajże silniki Hondy Civic b.dobrze znoszą gaz ale tylko do kilku regulacji zaworow a potem jest koniec,mozliwosć regulacji się kończy.Natomiast sprawa lubryfikacji zaworów?Jestes gazownikiem kutym na cztery łapy bo udzieliłes takiej samej odpowiedzi jaka uzyskałem w fachowej publikacji na temat tago problemu.Ja sam jeżdzę na gazie,gdybym uważał to paliwo za złe ,wywaliłbym to juz dawno,tylko?Trzeba nie żałować kasy na wyrafinowane instalacje najlepszych firm takich jak Prince oraz powierzac montaż ludziom takim jak Ty bo znasz się na rzeczy!!!Pozdrawiam!!