REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/gdzie-w-europie-obowiazuja-winiety-na-autostrady-t40381.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Niech się wstydzi ten co widziPiotrek123 napisał(a):ten korek nazywają "Korkiem wstydu"
Kacper napisał(a):Niech się wstydzi ten co widzi
mocus08 napisał(a):A ja mam pytanie do osób, które mają VW z fabrycznie zamontowanym LPG. Podobno teraz VW wymienia butle na gaz. I zastanawiam się, czy ktoś z Was już się w tym orientował?
I nie brudzi się tak jak w zderzaku. Jak mam w dwóch autach pod klapką wlewu i jestem zadowolonyPiotrek123 napisał(a):lepiej ukryty - wyglada to estetycznie
ArteK napisał(a): Minusem jest to że muszę dokręcać przedłużkę, ale można się przyzwyczaić.
Forumowicz napisał(a):1,4 to mały moto - osobiście wolę więcej zła za kółkiem. Zależy jak jeździsz, co lubisz.
i dlatego lepiej pójść do warsztatu, co się zna od lat niż do pana Mariana z serwisu (niby ładny, , kawa jest , te sprawy), ale pan Marian ma instrukcję montażu i do niej ogranicza się jego wiedza. Jak meble z Ikea, tylko że w tych intuicyjnie czasem można podziałać - z instalacją gazową - tylko doświadczeniem.yeti65 napisał(a):We fiatach i renówkach to importerzy dokładają.