Takie artykuły przeciwników gazu pojawiały się, pojawiają i będą się pojawiały i nikt na to nic nie poradzi. Mam trochę odmienne zdanie niż autor tekstu.
Migaz napisał(a):Takie artykuły przeciwników gazu pojawiały się, pojawiają i będą się pojawiały i nikt na to nic nie poradzi. Mam trochę odmienne zdanie niż autor tekstu.
Nieco inaczej odebrałem ten tekst. Mam wrażenie, że autor nie tyle jest zagorzałym przeciwnikiem instalacji LPG co raczej chce zwrócić uwagę na to, że nie zawsze jest to opłacalne rozwiązanie.
Gaz jest nie opłacalny kiedy niszczy silnik lub osprzęt silnika. Ale niszczy nie dlatego, że jest tylko dlatego ,że instalacje są nieprawidłowo zakładane, dobierane i regulowane. Gdyby gazik był rzeczywiście taki ,,BE,, to producenci nie wypuszczali fabrycznych instalacji.
Zasada ograniczonego zaufania - ufać czy nie ufać innym w ruchu? Jak bardzo kierowca powinien ufać innym uczestnikom ruchu? Zgodnie z zasadą ograniczonego zaufania kierowca ma prawo zakładać, że inni przestrzegają przepisów ruchu drogowego, czyli ufać. Chyba że okoliczności wskazują ...
Toyota Yaris Hybrid-R concept Rok po rynkowej premierze Toyoty Yaris Hybrid, na targach we Frankfurcie 2013 zadebiutował 420-konny Yaris Hybrid-R concept z napędem 4x4. Był to kolejny po wyścigówce Toyota TS030 Hybrid samochód, który ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.