Jako że nie każda kobietka może wiedzieć co to jest np."Dreieckslenker" lub "Querlenker", proponuję tutaj prosić o instrukcję, a my postaramy się pomóc gdy nie ma tej 2 jakże ważnej połówki ...
[ Dodano: 1 Luty 2011, 12:10 ]
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
"Woman Driving" Bo Wy macie wrodzoną zdolność prowadzenia samochodu, a my wielokrotny orgazm...
Witam.Jestem nową forumowiczką.Do niedawna jeździłam vw jettą a obecnie mam nowe cacko ,czyli vw golfa4 kombi 1.9 TDI 110 KM 2001r produkcji i pilnie potrzebuję instrukcji obsługi tegoż autka. Z góry dziękuję
Zwiedzanie zakładów Volkswagena dla uczniów i studentów Prawie 3 tysiące osób zwiedziło zakłady Volkswagena w Poznaniu i Wrześni w ciągu ostatnich dwóch miesięcy. – Do naszych zakładów przyjeżdżają ludzie z Poznania, Wielkopolski, ale nie tylko – ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.