Witam tak jak w temacie chce kupić sobie samochód zadziwia mnie jednak fakt ze rok produkcji 2001 ale pierwsza rejestracja nastapila 2004... dodam ze samochód nie był sprowadzany. Prosze o wyjscnienie jak to mozliwe
poprostu rok produkcji jest 2001 a data pierwszej rejestracji 2004 bo ktoś kupił auto w 2001 a zarejestrował go dopiero po 4latach a tak auto stało np w garażu te 4 lata
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
poprostu rok produkcji jest 2001 a data pierwszej rejestracji 2004 bo ktoś kupił auto w 2001 a zarejestrował go dopiero po 4latach a tak auto stało np w garażu te 4 lata
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
TOP 5 - trendy w projektowaniu współczesnych miast Współczesne miasta podlegają nieustannym zmianom, a projektanci miejskiej infrastruktury muszą za nimi nadążać. Mieszkańcy oczekują tworzenia przyjaznych miejsc sprzyjających zdrowiu i dobremu samopoczuciu, a równie ...
[C] Bravo 1,4 T-Jet / Civic 1,8 / i30 1,6 / Megane 1,4TCe /Leon 1,4TSI Podstawowe kryteria zestawienia: - hatchback segmentu C - silniki benzynowe o mocy ok. 130KM - modele z ok. 2010r. - manualna skrzynia biegów Wytypowane modele do zestawienia: - Fiat Bravo II 1,4 T-Jet - 120KM - Honda ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.