Witam tak jak w temacie chce kupić sobie samochód zadziwia mnie jednak fakt ze rok produkcji 2001 ale pierwsza rejestracja nastapila 2004... dodam ze samochód nie był sprowadzany. Prosze o wyjscnienie jak to mozliwe
poprostu rok produkcji jest 2001 a data pierwszej rejestracji 2004 bo ktoś kupił auto w 2001 a zarejestrował go dopiero po 4latach a tak auto stało np w garażu te 4 lata
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
poprostu rok produkcji jest 2001 a data pierwszej rejestracji 2004 bo ktoś kupił auto w 2001 a zarejestrował go dopiero po 4latach a tak auto stało np w garażu te 4 lata
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Zamarznięty płyn do spryskiwaczy - jak sobie z nim poradzić? Tak patrząc za okno mamy lekko minusowe temperatury w ciągu dnia i tak sobie pomyślałem, że noce będą chłodniejsze, a to może sprzyjać zamarznięciu płynu do spryskiwaczy o ile ktoś nie wymienił go już na ten właściwy dla ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.