Ird

26 Lut 2010, 04:10

mam male pytanko do forumowiczow.pilnie potrzebuje numery lozysk do reduktora do freelandera 98-04.prosze tylko nie odsylac mnie na allegro po zestawy naprawcze itp. mam konkretne pytanie i chcialbym na nie konkretna odpowiedz jesli ktos ja zna.
dziekuje
bizon96
Nowicjusz

Miejscowość: dublin

26 Lut 2010, 09:05

WITAJ

Naprawiałem IRD. Rozbierz przekładnie a łożyska dostaniesz w lepszym sklepie.Wszystkie łożyska i oringi dostałem u mnie w sklepie.
Pozdrawiam forumowiczów.
malczaki
Nowicjusz

Miejscowość: łódzkie

26 Lut 2010, 17:41

a masz moze symbole tych lozysk?? bo najpierw chce ja kupic zanim zaczne rozbierac a nie wiem jakie zamowic.poza tym mieszkam w dublinie, a to nie jak w polsce ze ide i kupuje, tylko trzeba zamawiac i czekac pare dni az beda
bizon96
Nowicjusz

26 Lut 2010, 19:06

WITAJ

Niestety nie pamiętam :cry:
Pozdrawiam forumowiczów.
malczaki
Nowicjusz

Miejscowość: łódzkie

27 Lut 2010, 18:26

Podam ci numery 4 łożysk
Firma TIMKEN

LM 300811
LM 501310
32006 X
32008 X
pozostałych trzech w tej chwili nie pamiętam
rysiek314
Nowicjusz

Miejscowość: Radomsko

28 Lut 2010, 02:16

dzieki rysiek.dzisiaj kupilem uzywany reduktor od znajomego.w przyszlym tygodniu go wymieniam, a ten stary bede chcial otworzyc, sprawdzic, wymienic co trzeba i sprzedac.na szczescie go nie dobilem, nic nie zgrzyta, nic nie puka tak wiec jest szansa na tani remont i ewentualna sprzedaz.moze nawet wyjdzie tak, ze mi sie zwroci :grin:
bizon96
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC Convertible - co o nim wiemy?
    Chociaż Lexus ma duże doświadczenie w budowaniu kabrioletów, japońska marka od kilku lat nie oferuje samochodów tego typu. Wygląda jednak na to, że wszystko już wkrótce się zmieni za sprawą Lexusa LC ...
    Lexus UX - nowe wersje specjalne
    Najmniejszy SUV Lexusa doczekał się nowych wersji specjalnych. Miejski crossover klasy premium jest teraz dostępny w odmianach F Sport Style Blue i Elegant Black. Te warianty podkreślają charakterny styl modelu UX i robią ...