witam dobrze że są jeszcze ludki w tym kraju którzy kupują takie typowe terenówki jakim jest trupek niestety nie wielu posiada dane tych autek sam mam takiego i również mam spore problemy jak czegoś szukam mój ma niestety ten najmniejszy silniczek ale jest kul
Skoda Fabia MONTE CARLO - wariant sportowo-lifestylowy Nowa SKODA FABIA MONTE CARLO dopełnia czwartą generację gamy modelowej kompaktowego bestsellera marki. Wariant MONTE CARLO symbolizuje rajdowe korzenie SKODY, a jego cechami charakterystycznymi są czarne elementy nadwozia ...
@Wielkastopa - jakbyś coś o Troopku poszukiwał (schematy, wymiary, inne dane) - zawsze możesz zaatakować do mnie - jeśli tylko będę dysponował - podzielę się ...
A troopek jest cool!
Każdy!
Pozdr fourup Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.