Ojciec ma Iveco Turbo Daily 35S13 2.8TDI 125KM,2004rok,przejechane ma ponad 265tys.km,jeżdzi,śmiga że aż miło.Auto codziennie (od poniedziałku do piątku) jeżdzi w trasie (woj.śląskie,małopolskie,opolskie no i ostatnio nawet napatoszył sie Rzeszów).Fakt ostatnimi czasy było pare usterek ale auto trafiło do ASO i zrobili wszystko co trzeba było.Nie powiem bo czasami mam okazje nim pojeżdzić i powiem tak przy pustej pace to auto ma nie złego kopa no i jak ojciec jeżdzi załadowany (zazwyczaj nic ciężkiego,rury pcv,spłuczki itp.) to też potafi zawstydzić nie jednego drivera,pamiętam raz jechałem z nim drogą ekspresową S1 Dąbrowa Górnicza-Sosnowiec i zaczeliśmy sie ścigać z gościem który jechał Mercedesem Sprinterem i ojciec dał mu po pizdzie i Sprinter zniknął na kilka metrów
![Mr. Green :mrgreen:]()
osobiście polecam fajna sprawa
![Mr. Green :mrgreen:]()
a co do blachy to fakt że gniją ale te modele produkowane do 1999r,w póżniejszych latach blacha już była lepsza.Pamiętam też jak raz pojechałem z ojcem w trase (4godz drogi i jakieś 250km w jedną strone) i powiem szczerze że komfort jazdy jak na dostawczaka była nadzwyczaj dobry.