REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
No tak, a za przed i za ABSem sprawdzałeś jakie jest ciśnienie?Kao napisał(a):Odkrecone przewody przy pompie hamulcowej i podczas pompawania ciśnienie jest takie że nie dam rady palcem przytrzymać wejscia to pompa ciśnie prawidłowo
do asb w ogole nie dochodzi cisnienie. leci jak krew z nosa.Kacper napisał(a):a za przed i za ABSem sprawdzałeś jakie jest ciśnienie?
A przed naprawą patrzyłeś co jest w zbiorniczku na płyn ? Płyn hamulcowy czy jakieś dolane g....no np. olej napędowy.? Dzisiaj wziąłem się za alfinę 145 z przypadłością blokowania się tylnego koła . W zbiorniczku był olej . Tak nie przesadzam - prawdopodobnie olej silnikowyKao napisał(a):Jedyne co mnie zastanawia to gumka główna, jest taka miękka
tak jak napisałem wyżejbonifacy napisał(a):A przed naprawą patrzyłeś co jest w zbiorniczku na płyn ?
Kao napisał(a):Doszliśmy że w płynie są jakieś gluty wiec cały płyn poszedł do zlania zbiorniczek wyczyszczony (pompa nie wyciągtana) przewody wydmuchane ciśnieniem, wszystko złożone do kupy i nic,
nie wiem konkretnie o co pytaszbonifacy napisał(a):A jak tam jest z czujnikiem stopu ?