REKLAMA
Witam.Już piszę o co chodzi..otóż po wymianie przednich łożysk na nowe(do tego modelu itd..) zaczęła się świecić kontrolka ESP i jest to o tyle uciążliwe,że za każdym razem jak odpalam auto muszę naciskać przycisk od ESP,bo nie ma się jechać gdyż po dodaniu gazu samochód jakby ..hamuje. Czy ktoś miał z was podobny przypadek? Czujniki sprawdzałem niby wyglądają na sprawne od razu powiem,że nie mogę podłączyć kompa kabekiem,bo od jakiegoś czasu mam problem,bo po podłączeniu VCDS mogę wejść tylko o opcje silnika oraz mogę sprawdzić kilometry i nic poza tym...już pisałem wiele razy o tym nawet założyłem swój post,ale nikt nie był mi w stanie pomóc..już odłączałem wielokrotnie akumulator..itd..kabel jest sprawny na 100% bo podłączałem go do innego VW to normalnie działa..może ktoś mi podpowie...a jesli chodzi o to ESP to ktoś mi podpowiedział,że mogą być nieodpowiednie łożyska..mieszkam w UK i zanim kupiłem te łożyska dokładnie sprawdziełem i są one dokładnie do mojego modelu mam silnik AVQ 055047 a jest to Touran 1.9 Se TDI (74kw) z 2004roku..
Bardzo proszę o jakieś porady i pomysły zarówno dotyczące ESP jak i VCDS może ktoś miał coś podobnego...