Witam byłem dziś na zakupach i po powrocie do domu zauważyłem ślad na drzwiach nw po czym to się stało bo na uderzenie drzwiami mi to nie wygląda. Ma ktoś jakiś pomysł co to może być i jak to usunąć???
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Ja ostatnio usuwałem podobne uszkodzenie z lakieru w samochodzie i najpierw poszła benzyna ekstrakcyjna do przemycia i następnie pasta Farecla G3 z ręcznym polerowaniem. Tu może być też np. pasta Tempo chodzi o taką lekko ścierną.
U mnie została widoczna niestety tylko lekka wgniotka.
Alfa Romeo Disco Volante Spyder Kolejnym dowodem na to, że Włosi doskonale znają się na tworzeniu kabrioletów, jest Alfa Romeo Disco Volante Spyder. To samochód bazujący na coupé Alfa Romeo 8C Spider, ale w istotny sposób przerobiony ...
Kawa w samochodzie - pić czy nie? Wielu kierowców stosuje kawę jako środek przeciwdziałający uczuciu zmęczenia wielogodzinną podróżą. Mimo to spożywanie jej w czasie jazdy stanowi potencjalne zagrożenie, ponieważ gorący napój może spowodować ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.