Bardzo proszę o rady jak naprawić drobną stłuczkę. Zależy mi bardzo, żeby wszystko było w porządku i wyglądało jak nowe. Nie mam niestety sam żadnej wiedzy co z tym zrobić. Mianowicie: Samochód to Peugeot 406 kombi.
Przede wszystkim ubita jest szybka lewego światła cofania (w klapie). Wymiana światła, to podobno koszt ponad 200zł, a sama szkoda jest o wiele mniejsza. Czy jest na to jakieś lepsze rozwiązanie?
Po drugie pod światłem cofania, już nie w klapie, odstaje nieznacznie kawałek karoserii. W przerwie widać pęknięcie równoległe do krawędzi.
Po trzecie, przerwa między klapą a bryłą samochodu ze strony stłuczki jest bardzo nieznacznie większa. Nie wiem nawet czy się tym przejmować. Pewnie też nie jest to do skorygowania prosto.
Zwłaszcza nie wiem co zrobić z szybką światła i tym pęknięciem. Czy potraficie mi coś poradzić?
Dodatkowo przydatne byłyby jakieś namiary gdzie to wykonać sensownie w Warszawie, najchętniej w okolicy Arkadii, lub ogólnie Bielany, Żoliborz i okolice. Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Nie jest tak źle, ale ja bym to i tak od razu dał do naprawy A co do polecacia warsztatu, to w Warszawie dobry serwis blacharsko-lakierniczy znajdziesz na Bródnie. Mówię o Naprawach-Nadwozi z liwskiej 2.
Volkswagen T5 4MOTION Napędzane na wszystkie koła Volkswageny T5 - Transporter, Caravelle, Multivan i California cieszą się coraz większą popularnością. Dla 4MOTION z 6-biegową przekładnią manualną do wyboru są silniki TDI o mocy 103 kW/140 KM ...
Zamienne wiązki elektryczne to alternatywa na trwałą naprawę Z całą pewnością wielu kierowców w trakcie eksploatacji swoich samochodów spotkało się z utratą możliwości elektrycznego sterowania niektórymi funkcjami, np. zakłócenia w pracy na przykład centralnego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.