Wgniecione prawe tylne nadkole

25 Wrz 2011, 20:45

Witam.
Miałam mała stłuczke i mam wgniecione prawe tylne nadkole. Potrzebuje dobrego blacharza z warszawy. Mój znajomy polecił mi tego na ul. Liwskiej 2, ale nie pamietał nazwy. Podobno tam robił samochód, i poleca. Wszystkie marki podobno.
Znacie go może?
Z góry dzieki.
karo80
Obserwowany

04 Paź 2011, 08:48

strona http://www.naprawy-nadwozi.pl

biuro serwisu znajduje się w budynku ASO Mazdy, tak więc przy okazji przeglądu kiedyś od razu dałem do lakierowania drzwi i jestem bardzo zadowolony ;)
walkomazda
Początkujący

Miejscowość: Warszawa
Auto: Mazda 3, Opel Astra G

30 Paź 2011, 18:47

tylko nie daj sobie nawalić 1 cm szpachli bo zaschnie i pęknie będziesz robił drugi raz - wyciąć i wstawić kawałek nowego jak nie da się wyklepać!
lewr1970
Nowicjusz

Auto: A8 4.2

27 Lut 2012, 20:01

O ile to jeszcze aktualne, to może oni: puller. Mi ostatnio naprawiali jedno wgniecenie na drzwiach i było ok. W każdym razie warto tam najpierw zadzwonić i opisać dokładnie co się stało i jak to wygląda.
Pawcio
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 06 2001
Auto: Renault Clio II

29 Lut 2012, 21:10

nie wiem, jak z tylnym nadkolem, ale mam kumpli w kręgu motocyklistów i wiem, że oni wysyłają zbiorniki z wgnieceniami do usunięcia z Warszawy do Inowrocławia, bo tam jakiś gość jest podobno bezkonkurencyjny
parrus
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

31 Maj 2012, 11:52

walkomazda napisał(a):strona http://www.naprawy-nadwozi.pl biuro serwisu znajduje się w budynku ASO Mazdy, tak więc przy okazji przeglądu kiedyś od razu dałem do lakierowania drzwi i jestem bardzo zadowolony

Popieram wpis "walkomazda" jak najbardziej serwis godny polecenia.
jędrekAS
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 15 04 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Beetle Cabriolet
    VW Beetle Cabriolet to kontynuacja wyjątkowej historii samochodu po zaprezentowanym po raz pierwszy w 1949 roku Garbusie Cabriolet (typ 15) i New Beetle Cabriolet z 2002 roku. Obecny Beetle Cabriolet jest trzecią generacją ...