Jak nie stracić zdrowia psychicznego podczas szukania wymarzonych 4kół

22 Sie 2019, 09:55

Siema!
Na wstępie nadmienię, że tytył posta nie jest ani troche przesadzony w moim wypadku :lol: . Poszukuję od początku roku samochodu. Nie wybrałem łatwego elementu (BMW e90 benz). Po 8 miesiącach intensywnego szukania wykupowania raportów ASO, autotesto i oglądania szrotów coś we mnie pękło. Szukam już czegokolwiek (z cichą nadzieją że najde tą e90 :naughty: )Panowie, jakie polecacie sprawodzne firmy/komisy zajmujące się sprowadzaniem samochodów? Interesuje mnie zarówno sprowadzenie na zamówienie klienta jak i firmy ze stałą rotującą flotą sprowadzonych samochów. Priorytet to dobra renoma firmy. Pojazdy siłą rzeczy nie muszą być w cenie rynkowej. Słyszałem o "auto bawaria" czy też "car-mat". Za wszystkie sugestie będę dozgonnie wdzięczny.
mayorzero
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW 1602 Electric (1972) - samochód elektryczny
    Począwszy od 1969 r. BMW skonstruowało dwa eksperymentalne pojazdy na podstawie BMW serii 02 w celu przetestowania właściwości napędu elektrycznego w praktyce. Funkcję manualnej skrzyni biegów przejął silnik bocznikowy ...
    Toyota GT 86 (od 2012) – dziedziczka Hachi-Roku
    Z legendy modelu AE86 garściami czerpie współczesna, produkowana od 2012 roku Toyota GT86. Podobnie jak słynna Hachi-Roku, ma tylny napęd, świetnie się prowadzi i jest szybka, pomimo że pod maską zamontowano umiarkowanie ...