mam pytanie prosze o bardzo szybka odpowiedz jest to dla mnie bardzo wazne chce sie dowiedziec co oznacza ten skrot 6Jx14 ET35 4x100
4x 100 wiem ale to 6jx14 et35
i jak to obliczyc bardzo prosze o odp
Ostatnio edytowany przez csw, 15 Kwi 2010, 21:11, edytowano w sumie 1 raz
6J - szerokość felgi, czyli 6 cali,
14 - średnica felgi, 14 cali,
ET35 - odsadzenie felgi w mm, odległość środka symetrii od piasty (im mniejsze ET, tym felga bardziej wystaje na zewnątrz),
4x100 - cztery otwory, 100mm po przekątnej.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Wielkie skrzydło i wloty na masce. Nadchodzi GR Supra 3000GT Concept Korona i berło to tradycyjne insygnia królów. Ale uniwersum tuningu rządzi się nieco innymi prawami. Tutaj od lat niepodzielnie panuje Toyota Supra, której symbolami są maska z wlotami powietrza i wielkie ...
Dostałam mandat z zagranicy którego nigdy niewidziałam na oczy .Za parkowanie bez okazanego pozwolenia ,bądź biletu parkingowego .Nie wiem co mam z tym zrobić,gdzie sie zgłosić.Prosze odp
kupiec mi napisal wiadomosc prosze podac wszystkie rozmiary felgi np, i podal mi to co napisalem tam a niewiedzialem co to jest to ET dlatego tak napisalem
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.